Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Monday, 27 September 2010

Rubbers Stamps Tapestryn leimoilla

Nuo perhoset Martha Stewartin pikkuperhosleikkurilla,isompaakin tekis mieli .Olisikos kellään ylimääräisenä saa tarjota.Laitoin pakkausteippiä perhosen alle ja kimalletta päälle. Tässä vielä lisäsin glossyä päälle ettei kimalle karkaa.Isommassa perhosessa tää voisi toimia paremmin.

2 comments:

 1. Kiva kun kävit blogeissani kommentoimassa :)
  Mulla kaikki kävi aikanaan hurjan nopeasti. Työpaikkakiusaamisen vuoksi sairastuin fibroon ja masennukseen, Onneksi osuin sellaiselle lääkärille joka vahvisti epäilykseni fibrosta ja yksityinen psykiatri ja J-P Kouri (fysiatri) päättivät saada mut eläkkeelle ja onneksi onnistuivat. Eli paljon oli surullista epäonnea mutta paljon oli myös onnea matkassa.
  Koita jaksaa ja taistele ja vaadi että lääkärit ottavat asian vakavasti. Mulla meni omaisuus kun jouduin kaikki lääkärikäynnit hoitamaan yksityisellä. Mutta ilman sitä en varmasti olis päässyt eläkkelle vieläkään!!
  Tsemppiä ja syksyn jatkoa!
  toivottaapi Merkku

  ReplyDelete
 2. Mielettömän upea kortti! En raaski leikkuristani luopua.
  Jos haluat niin voin leikellä sulle niitä isompia Martan perhosia? Laitako mailia mulle jos haluat niitä, väritoiveen ja osoitteen kera.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.