Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Translate

Friday, 8 April 2011

Synttärikarkki


Nyt sainkin päähänpiston synttäreitteni kunniaksi tänne laitan karkkiarvonnan.
Palkinnosta laittelen kuvan viikonlopun aikana .Siinä ainakin leimakuvia,stanssattuja kuvioita ,joku leimasin ainakin tai setti.Kunhan tässä kehittelen.
Kommentoikaa ja laittakaa viestiä eteenpäin .Voit liittyä lukijakseni muttei pakollista.
Ihan näin helpolla en teitä päästä vaan minulla on kysymys.
Minua kiinnostaa kuinka aloitatte kortinteon .Valitsetteko ekaksi taustat koristeet vai aloitatteko värittämällä kuvan ja etsimällä sitten siihen värimaailmaan sopivat lisäkkeet.
Käynpäs kattomassa olisiko minulla jo jotakin palkintoa täällä kotosalla..No niin siis tuo leimasinsetti kuuluu palkintoon.Ja 17.04 on arvonta.

38 comments:

 1. Onnea vielä sinulle paljooonnn:))
  Aloitan värittämällä kuvan ensin ja sitten jatkan siitä kortin mallin- papereihin ja koristeisiin
  Olen kyllä sinun lukijasi ollut -katsompa -olenko vieläkin--

  ReplyDelete
 2. Aloitan värittelemällä kuvan. Sen jälkeen katson taustapaperin/t, siihen sopivat kukat, sekä muutakin koristetta, lopuksi laitan tekstin. Sen teen leimaamalla tai ääriviivatarroista valitsemalla.

  ReplyDelete
 3. Paljon onnea sinulle :) Aloittelen kortin teon ensin värittämällä kuvan ja sitten siihen haeskentelen paperit ja koristeet...

  ReplyDelete
 4. Onneksi olkoon!
  Minulla vaihtelee vähän tuo kortinteon aloittaminen; ensin ajattelen sitä kenelle kortti on menossa... en tee myyntiin kortteja enkä haasteisiin (tai no pari kertaa KK.n haasteeseen),niin siksi on lähtökohta tuollainen.
  Mietin kortin saajan persoonaa,harrastuksia,työtä...sitten tulee värimaailma ja sitten alan miettiä mitä korttiin tulee noin muuten eli koristeet ja paperit, kuvat...
  Mielikuva kortista muuttuu yleensä matkan varrella; lopputulos saattaa olla jotain ihan muuta kuin alussa olen ajatellut. Yks kaks palaset vain loksahtelevat paikoilleen... ja avot! Ja siinä minulla on kortti.
  Aika sekava selostus,toivottavasti joku edes vähän ymmärsi miten korttini valmistuvat :)

  ReplyDelete
 5. Tätäkin kautta Onnitteluni! =D
  Minullakin kortinteko alkaa värittelyllä, joskus (nytkin) montakin kuvaa odottaa pääsyä johonkin... =)

  ReplyDelete
 6. Paljon Onnea!
  Jos joku tilaa kortin niin etsin ensin sopivan leimakuvan ,väritän sen ja etsin paperit.lopuksi koristeet.Mutta jos muuten vaan teen kortteja pankkooon niin saatan aloittaa ihan hyvin vaikka koristeista :D Eli jos vaan päätän että tänään haluan laittaa just tämän koristeen niin sitten alan etsiä siihen mallaavia papereita jne.

  ReplyDelete
 7. Lämpimät onnittelut! ;)
  Yleensä kortin teko alkaa kuvan värittelystä ja sen jälkeen etsin siihen sopivat paperit ja koristeet, mutta esimerkiksi kortit samoista materiaaleista ringeissä kun tarvikkeet jo valmiiksi valittut tai tilauskorteissa jos pitää olla tiettyvärinen helpompaa aloittaa paperin etsimisestä ja sen mukaisesti värittää kuvan..

  ReplyDelete
 8. Paljon onnea!
  Jos joku tilaa kortin niin aloitan yleensä leimakuvasta.sitten paperit ja koristeet.mutta jos teen muuten vaan kortin niin saatan ihan hyvin aloittaa vaikka koristeesta.Ja etsiä koristeeseen sopivat tarvikkeet :)

  ReplyDelete
 9. Sylin täydeltä onnea ja arvontaan mukaan.
  Kortin teon aloitukseni vaihtelee: joskus väritän ensin kuvan ja siihen lähden valitsemaan papereita. Joskus taas esim. haasteen luonnoksen näen tietyn värisenä ja sen pohjalta kuvan väritys.

  ReplyDelete
 10. Onnea! Miekin aloitan kortin teon värittämällä kuvan (tai no kuvia olen värittänyt jo valmiiksi ja niistä valitsen sopivan), sitten paperit ja sitten koristeet.

  ReplyDelete
 11. Paljon onnea! Mulla ei oo mitään tiettyä kaavaa, mitä noudatan kortinteossa. Joskus värittelen ensin ja sitten koitan löytää sopivat paperit sun muut tarvikkeet. Joskus taas katson ensin paperit ja sitten niiden mukaan väritän kuvan. Kovin on sekalaista tämä mun touhuni.

  ReplyDelete
 12. Onnea!:)Alotan kortin teon värittämällä kuvan tai valitsemalla jonkun valmiiksi väritetyistä.Sen jälkeen katellaan sitten muut lisäkkeet:)

  ReplyDelete
 13. Iloiset onnittelut vielä tätäkin kautta :)
  Yleensä aloitan kuvan värittämisestä ja sitten selaan ja puljaan paperit läpi löytääkseni oikean sävyiset paperit -työlästä ja vähän rasittavaakin! Yritän siis kouluttaa itseäni siihen, että aloittaisinkin papereista...

  ReplyDelete
 14. Moikka moi ja vielä kerran onnea!
  Kortin teon aloitan yleensä leimakuvan värityksellä, siihen sitten korttipohja ja paprut valitsen ja juuri sopivan sävyiset. Sitten viimeisenä on koristelu, mutta enen kuin liimaan mitään (käytän pikaliimaa ja valokuvatarroja), niin sommittelen ensin ja vaihtelen koristeiden paikkaa mieleisekseni.
  Lukijakin olen ollut jo pitkään:)
  Aurinkoista lauantaita!

  ReplyDelete
 15. Onnea Birgitta!
  Itse aloitan kortin tekemisen yleensä kuvasta. Kuva olkoon leima, kuva tai kukka. Siihen sitten etsin paperit/paperit ja rakennan koristeet ympärille.

  ReplyDelete
 16. Kyllähän tuo usein värittelystä käyntiin lähtee.
  Mutta rakastan erilaisia papereita ja stanssikuvioita, niin niistäkin saa usein inspiksen, että mikä kuva sopisi minkäkinlaiseen paperiin. Tosin tulin juuri ajatelleeksi, etten olekaan käyttänyt aikoihin paperia korteissa, ihailen niitä muuten vaan :DDD

  Onnea vielä synttärien johdosta <3

  ReplyDelete
 17. Minulla riippuu ihan tilanteesta; joskus aloitan kuvasta, joskus kivasta koristeesta, tekstistä, joskus kaunis paperi saa kortin teon alkuun... Onnea sinulle!

  ReplyDelete
 18. Onnittelut tätäkin kautta!
  Kortinteon aloitan yleensä katsomalla sopivan haasteen. Jos siinä on värit määritelty, etsin paperit, koristeet yms. ja sitten väritän leimakuvan.
  Samalla tavalla teen tilauskortinkin, eli väreistä lähdetään.
  Toki värittelen joskus paljon leimakuvia varastoon, esim. tyttö- ja poikavauvoja yms. joissa jo värit tiedossa.

  ReplyDelete
 19. Paljon onnea ja tulevia vuosia sinulle!!!
  Arvonnassa mukana myös :)
  Juuri tästä aiheesta, mistä kysyit on blogissani kirjoitus; tervetuloa vasta-vierailulle! Lyhykäisyydessään se menee näin että ensin tulee leimakuva, sitten etsin papereita ja koristeet, käännän ja väännän. Toisinaan "heittämälläkin" tulee valmista, mutta aika harvoin..

  ReplyDelete
 20. Onnittelut minultakin!
  Minulla ei varsinaisesti ole mitään tiettyä systeemiä kortin teossa, usenmiten värittelen leimakuvan ensin ja sitten etsin paperin ja koristeet. Joskus haluan tehdä kortin johunkun tiettyyn paperiin, niin sitten järjestys on toinen; ensin paperi ja sitten kuvan valinta ja väritys, koristeet viimeisenä. Ehkä tällä jälkimmäisellä tavalla tehdyt kortit ovat väreiltään parhaiten sointuvat.
  Terveisin Maarit

  ReplyDelete
 21. Aurinkoiset onnitteluni!
  Kortin teko alkaa vastaanottajan "omituisuuksien" mietinnällä. Sitten leimasimen etsintä, väritys.
  Jaappaan pitkiä aikoja taustojen valinnassa.

  Ahkerasti käyn kurkkailemassa kuulumisiasi.
  Ja tietty osallistun nyt arvontaan.

  ReplyDelete
 22. Paljon onnea!
  Korttiin valitsen ekaksi kuvan, sitten teen pohjan ja valitsen sopivan paperin/paperit ja lopuksi muut koristeet.

  ReplyDelete
 23. Onnea !!! Ja arvontaan mukaan!!
  Yleensä on noin 10 leimakuvaa valmiiksi väritettynä joista teen haastekortteja. Siintä jatkan tautapaperien valinnalla ja koristeet ja teksiti.
  Mutt jos teen tilausta niin ekasi mietitään värimaailma ja leimakuva ja siintä sitt rakennetaan kortti. Ja olen seuranna blogiasi ja yli 2 vuotta , vaikka en useinkaan kommentoi:

  ReplyDelete
 24. Leimakuvasta se kaikki lähtee. Sitten yleensä nopea vilkaisu mitä haasteita olisi tarjolla ja sen jälkeen miettimään mitä muuta korttiin laittaisi. Lopuksi vielä joko väriteemaan sopivia tai kirkkaita pieniä koristuksia (card candyt, dropsit, puolihelmet, rhinestonesit).

  ReplyDelete
 25. Paljon onnea!!!
  Mie aloitan yleensä kortin teon värittämällä leimakuvan. Mut joskus, harvemmin, jos haluun käyttää jotain tiettyä paprua, ni sit menen sen mukaan...

  ReplyDelete
 26. Onnea!
  Aloitan vähän milloin mitenkin. Usein kuitenkin kuvan värityksellä. Joskus myös penkomalla ensin sopivia papereita ja sitten vasta väritän. Todellakin vaihtelevasti aloitan.

  ReplyDelete
 27. Hyvää synttäriiii!!
  Mulla menee tuo aloittelu milloin mitenkin, kuitenkin useimmiten teen kuvat valmiiks /leikkaan 3d:n. Sitten haasteen tai päässä kelluneen idean mukaan teen kortin. Joskus menee ihan pipariks, koristeet ei ookkana niin sopivia tms..Mutta siis yhteenvetona, miten milloinkin ! :D

  ReplyDelete
 28. Paljon onnee, Birgitta! Minulla kortin teon aloittaminen vaihtelee vähän sen mukaan, mikä on aiheena. Joskus valitsen leimakuvan, joskus jopa paprut tai jos olen ostanut jotain uutta, niin sen tiimoilta sitten pitää valita muut momentit. Mutta useimmiten sommittelen niitä kortin päälle ja kokeilen, mikä käy minkäkin kanssa mielestäni:D

  ReplyDelete
 29. Onnea Birgitta, sinäpäs kivan jutun keksitkin.
  Minulla vaihtelee tuo kortin teon aloitus aika usein, ja riippuu siitäkin onko kortti käytössä "heti" elikkä eilen jo, silloin valitsen ensin kuvan ja sitten paperin ja koristeet, mutta jos saan rauhassa tehdä niin yleensä värittelen ensin kuvan ja siitä katson muut sopivat jutut mukaan, minulla joskus iskee värittely himo ja niitä tulee väritettyä monta monta kerralla.

  Ihnania keväisiä päiviä sinulle!

  ReplyDelete
 30. Onneks olkoon käyty matka,
  iloisin mielin eteenpäin jatka!

  Riippuu, teenkö jollekin tietylle ihmiselle, lempivärinsä ym. - mutta jos teen yleiskortteja, sitten värittelen ja katselen, mittee papereita löytyy....
  tai joskus päinvastoinkin eli papruja syynään ja sitten kehittelen leimakuvan värit....

  ReplyDelete
 31. Synttäri onnea!
  Mä aloitan kortin teon yleensä kuvasta. Kun saan sen väritettyä, niin sitten aletaan katsomaan papereita ja lopuksi koristeita.

  ReplyDelete
 32. Onneksi olkoon!
  Yleensä valitsen leimakuvan, jonka oon jo aiemmin värittäny (tai valmiin kuvan)ja siihen sitten paperit, ja lopuksi mietin koristeet. Joskus taas kortin teko menee ihan sekalaisessa järjestyksessä : )

  ReplyDelete
 33. Onnittelut Silpputehtaalta! Paljon vaihtelee aloitus. Eroa syntyy myös siitä olenko tekemässä ATC-korttia vai muuta. Leimailuun olen nyt hurahtanut, enkä tarkoita väriteltäviä leimakuvia vaan sellaisia joilla voi täydentää korttia. Tässä on sitten käynyt niin, että välillä kaikki lähtee sieltä pohjasta ulospäin ja aihe syntyy matkalla. Onnittelukortit ja vastaavat sommittelen yleensä melko valmiiksi ennen yhdenkään osan kiinnittämistä. Jos väritetty leimakuva tai muu on valmiina lähtee muun aineiston kokoaminen sitten siitä.

  ReplyDelete
 34. Hyvää syntymäpäivää!!! Minä usein väritän kuvan valmiiksi, sitten etsin haasteen, jossa olisi luonnos. Tykkään aina tehdä luonnoksen mukaisesti, on helpompaa sillä tavalla. Sitten etsin paperit ja leikkelen ne valmiiksi. Tässä vaiheessa sitten suunnittelen jo koristeluitakin. Sittten kasailen kortin ja jätän sen pöydälle. Muiden töiden ohella suunnittelen koristelut loppuu ja lopuksi liimailen kasaan. Kaiken kaikkiaan yhden kortin tekoon menee minulta vähintään kaksi iltaa. Ensimmäisenä iltana värittelen kuvan ja aika harvoin on aikaa enää samana iltana aloittaa kortin kokoaminen.

  ReplyDelete
 35. Onnea!
  Leimakuvan värittämisellä yleensä alkaa mun kortinteko. Sitten etsitään sopivia papereita ja koristeita - joita sitten ei yleensä koskaan löydy sopivia;)

  ReplyDelete
 36. Onnea myös minunkin puolesta!
  Eipä taida olla oikein mitään "kaavaa" miten aloitan. Sillä olen muutenkin lasten kengissä tämän harrastuksen osalta. :)

  ReplyDelete
 37. Itse aloitan värittämällä kuvan, alustavasti mietin jo värittäessä, että onko minulla tähän papereita olemassa vai pitääkö ostaa... ja koristeita lisään jos mahtuu. :) Välillä kun on aikaa kirjoittelen haasteita paperille ja valkkaan mielialan mukaan haasteen, joka sillä hetkellä on paras, teen yhden kortin/haaste. Mielestäni on "huijausta" tehdä 1 kortti ja linkittää se 15 eri haasteeseen, onhan se fiksua siinä mielessä että voittaa helpommin - mutta itse teen yleensä kortti/haaste.

  ReplyDelete
 38. Mihinköhän mun viesti on kadonnut? Noh, samapa tuo :) Onnitellaan uudestaan sitten.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.