Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Wednesday, 8 September 2010

Ohje kukkiin

Retrokukkalävistin on huippujuttu,tätä ilman ei voi olla.Saa ruusut ja kukat itse tehtyä.Kantsii tehdä sarjatyötä varastoon valmiiksi.Leikkasin yhteen kukkaan kolme L-kokoista kukkaa ja kolme M-kokoa.Pieniä kukkia tein kolmella m_koon kukalla.
Ditress inkin musrteella reunoja ihan tuollail ronskisti,Glimmer misti vähän kuitenkin väriä liottaa jos sitä suihkuttelet,miehän tyttö laitoin kun tykkään kimalluksesta.
Tässä kuvaa retrokukka muuttuu nips naps leikkaus.
käytin muotoiluun hiirimattoa ja jätti virkkuukoukkua eli pyöristä terälehteä kohoasentoon.
No nyt menee vähän järjestys sekaisin ,no tässä lisää kuvaa ihan kaksipuoleisella teipillä kiinnitys..
Tässä kuva noista kuviosaksista Scallop/Fiskars eli tuolla terälehden keskelle leikkaus.
Vähän epätarkka otos toises kädes kamera ja yritin siin sitten tehdä samalla.Tässä kuvaa että terälehdet tuollalailla limittäin.
Coktailtikku oli hyvä työväline Koholakkaa (clossyä)keskelle kukkaan ja pikkasen tikun kärkeen ja purkkiin saat helposti helmet kuljetettua kukan keskustaan.
Tässä kukassa jo kaikki yhdistettynä ja keskellä mikrohelmiä.

4 comments:

 1. Himskatti kun nää on hienoja:)) Itsekin olen tuollei leikellyt mutta ei ne näin upeita ole...Glimmer tekee vaan ihmeitä:)))

  ReplyDelete
 2. Joo tykkään kimalluksesta.Tuota kimallesuihketta voi tehdä ittekkin pikkusuihepulloon.Ditress inkin mustetta par tippaa (täyttö pullo)ja tuota Perfegt pears jauhetta sekoitus ja töimii..

  ReplyDelete
 3. Kauniita ovat!
  Ihania nuo pikkuruiset helmet keskustassa :)

  ReplyDelete
 4. Kauniita ovat, terveisii;-))m

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.