Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Monday, 25 January 2010

Blogicandy! SynttäreitäHeipä hei!
1.1.2009 aloitin tämän blogin ,muistin väärin että kuun lopussa.Kiitokset lukijoille mittari näyttää nyt. 10060 lukemaa.Eikä tainnut tulla mittari heti ensimmäiseksi.Sadulle kiitokset taas avusta että Tausta ym.saatiin jälleen kuntoon ehompaan.
Tuossa monessa blogissa listattu vuoden 2009 kortteja .Tuossa minäkin muistelin viimevuotta ja laitetaan nämä satunnaisessa järjestyksessä tänne.
Tämä oli vaikeeta yhden kortin olisin tästä listasta poistanut ja laittanut aivan toisen .Kysymys mikä se minun mielestä poistettaisiin tästä kymmenen mieleisen listasta ja mikä täällä voisi olla sellainen joka olisi tänne kuulunnut ennemmin?
Synttäreiden ja uuden taustakuvan ja tuon10000 käviän rajan ylityksen johdosta!!!
Blogicandy!!
14.02 asti klo 24.00 sun.
Sillonhan on ystävänpäivä.
Lukekaas tarkkaan kysymys tuossa aiemmin!
Blogicandyssa askartelutavaraa ja ainakin tuossa viimeisenä 11 korttikuva oleva Näpertäjän leimasin suosikkitekstini "Sinulle viestini kirjoitan..
Lisäksi stanssattuja kuvioita,leimakuvia,ym kivaa.

14 comments:

 1. No varmaankin ottaisit pois tuon neljännen --se kun on vähän epäselvä--?? Ja tilalle laittaisit varmaankin tuon viimeksi tekemäsi!!
  Paljon onnea blogillesi ja sinulle--
  Haluaisin -että onni potkasisi minuakin joskus--

  ReplyDelete
 2. An kerkesikin jo ennen minuu kommentoimaan ja täysin samoilla linjoilla mennään, eli neljännen olisit poistanut. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! :)

  ReplyDelete
 3. Onnea 1-vuotiaalle! Kiva on ollut blogiasi tutkailla=O) Kallistun samaan vaihtoehtoon kuin AN, tai sittenkin jos itse saisin valita niin nelonen pois ja tilalle tuolta aiemmasta postauksesta se sinivalkoinen joulukortti, jossa on pitsikoristetta, lumihiutaleita=O)

  ReplyDelete
 4. Vaikea kysymys... Minä ottaisin pois ensimmäisen ja syy siihen: koska se on/näyttää samalta kuin blogipohjassa oleva kuva... Tilalle vaihtoehtoja on satoja, mutta esim. Rotinakortti on minusta kaunis...

  ReplyDelete
 5. Onnea, kivoja kortteja, ehkä olen samoilla linjoilla ed kanssa 4. pois ja uusin tilalle. Hauskoja askarteluhetkiä edelleen;-))m

  ReplyDelete
 6. Onnea 1-vuotiaalle!
  Olisin samoilla linjoilla useimpien kanssa että neljäs linjasta pois. Tilalle ajattelin sitä ihan ensimmäistä korttia, millä tämän aloitit =).

  ReplyDelete
 7. Jep, neljäs pois. Meinasin sanoa ensin että tuo magnolian lämmittelykortti tilalle, mutta sitten mietin haluatko kortin olevan 2009-kortti. No jos haluat niin sitten olen sen ihanan WOJ-kortin kannalla, jossa tyttö kantaa keksilautasta! Se on ihanan lämminhenkinen kortti! :)
  Onnea ensimmisestä blogivuodesta, toivottavasti jatkoa riittää vielä monta vuotta lisää!!

  ReplyDelete
 8. Samma här; neljäs pois ja tuo ylenpänä oleva nallekortti tilalle! Onnea blogin vuosipäivänä!

  ReplyDelete
 9. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi ja en yhtään ihmettele kävijämäärä, aivan upeita kortteja olet tehnyt!
  Tämähän on vaikeaa, totta kai, sanoa, että minkä kortin sinä mahtaisit poistaa ja vielä vaikeampaa sanoa, että mikä kortti kuuluisi tilalle, kun vaihtoehtoja on aivan liikaa ;)
  Mutta menen nyt eri linjaa kuin suurin osa;
  veikkaan korttia, jossa Penny Black:n kissa on rullaluistelemassa ja liian monta vaihtoehtoa on tilalle, mutta päädyin suloiseen korttiin, jonka olet tehnyt Magnolian kesähaasteeseen ja postannut sen 22.kesäkuuta 2009

  ReplyDelete
 10. paljon onnea yksivuotiaalle :D minäkin poistaisin tuon neljännen kortin. tilalle tulisivat ihanat sinisävyiset valkeaa joulua-joulukortit :D

  ReplyDelete
 11. Onnea 1 veelle. Minäpäs sanonkin, että poistaisit tuon kolmannen, koska siinä ei ole itse värittämääsi leimakuvaa ja tilalle laittaisit jonkun, jossa tuo oma väritys on :)

  ReplyDelete
 12. Onnittelut yksivuotiaalle minultakin! Juu, samaa mieltä olen kuin valtaosa kommentoineista, neljäs pois.. Mutta mikä tilalle..? Vaihtoehtoja on paljon, mutta minäkin ihastuin siihen piparilautasta kantavaan tyttöön.. Jos vaikka sen laittaisi.. =)

  ReplyDelete
 13. Onnittelut yksivuotiaalle minultakin! Juu, samaa mieltä olen kuin valtaosa kommentoineista, neljäs pois.. Mutta mikä tilalle..? Vaihtoehtoja on paljon, mutta minäkin ihastuin siihen piparilautasta kantavaan tyttöön.. Jos vaikka sen laittaisi.. =)

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.