Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Tuesday, 15 September 2009

Synttärikortti

Lähtötilanne kortista piti tulla sininen,mutta ei uusi yritys taustapaperi ollut tosi vaikee mihinkään yhdistää.En tiedä tulikohan liian rauhaton??

5 comments:

 1. Super Cute and Fabulous!!..I love that little mouse...your coloring and details are Wonderful!!..Thank you so much for spreading the news of my blog candy...Good Luck!!..Hugs, Ila

  ReplyDelete
 2. Monta kaunista korttia olet ehtinyt värkkäillä sitten viime käyntini täällä!Tämän postauksen kortti suloinen ja ihanan runsas.

  ReplyDelete
 3. Kauniita kortteja sinulla täällä ! Kiitos vierailusta blogissani :)

  ReplyDelete
 4. Ihana kortti!! Nuo lankarusetit noissa napeissa ovat kertakaikkisen ihanat!! Korttisi on kyllä runsas, mutta ei lainkaan levoton!! Tykkään!!!

  Et arvaa, kuinka säihkähdin äsken, kun yhtäkkiä alkoi kuulumaan musiikkia.. ja suht kovalla.. Lapset olivat olleet tietokoneella päivemmällä, ja jättäneet kaiuttimen päälle,ja aika voimakkaalle vielä, ja kun tulin blogiisi, alkoi musiikki soimaan! Hetkisen kyllä olin ihan jämähtäneenä, että mikä maa mikä valuutta:) :) Meidän tietokone on tässä ihan lastenhuoneen vieressä, joten mulla on tosi harvoin kaiutin päällä, kun olen koneella. edes päivällä:) Mutta siis ihan mielettömän kaunista musiikkia!! Pakko jäähä vähäks aikaa vaan kuuntelemaan, ja onhan täällä sun blogissasi silmänruokaakin;ihania kortteja!!

  ReplyDelete
 5. Kiitokset Saron ,Ritu,Ansku ja Ila.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.