Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Wednesday, 9 September 2009

Kastejuhlaan kortti

Eikös ole ihana näky ,vähänkös harmittaa etten tilannut kuin tuon ajatelmajutun,mutta kun itte työttömänä ja miehellä väijyy lomautus uhka pitää pikkasen loiventaa ostohaluja.Ihana tuossa kuoressa punaisella leimattu leimailu on hauskaa.

Tänään saapui Saksasta ihanaa postia jippii.Mutta ekaksi tälläinen kortti kellotaulustanssi kirppariostoksia toimii tosi hyvin tuossa taustana.

8 comments:

 1. Kivaa postia olet saanut ja söpö tuo siilivauvakortti.

  ReplyDelete
 2. oi, nytkö sinä sait ne leimasimet? kiva kiva!

  ReplyDelete
 3. Kuolaan täällä sun ihanaa postiasi! Aivan mahtava tuo kortti, ihanan hempeä ja stanssattu tausta on aivan perfect tähän korttiin!

  ReplyDelete
 4. Ihanat leimasimet!! Mulla on kans vaan tuo ajatelmajuttu! Tsemppiä myös sulle-teille!! Onneks on tää askartelu, vähän piristystä päivään!! Kiitos kommentista:)

  ReplyDelete
 5. Ihana siilivauvakortti, tosi söötti =) Ja kiitos aivan mielettömästi vinkistä minkä olit blogiini jättänyt! Nyt tiedän mistä hankin muutaman alkoholimusteen ja kokeilen. Ja vieläpä saan valita pari väriä ihan ite ettei heti tartte ostaa sellasia mistä en sit välttämättä niin välittäisi! Kiitos!!! =D

  ReplyDelete
 6. Ihania leimasimia....mistä olet niitä tilannut?

  ReplyDelete
 7. Tuolta Saksasta yllättävän nopeasti tulivat.Tehtiin kimppatilaus ja postikulut olivat 0,90 per henkilö..http://www.unicorn-stempel.de/shop/shop.htm

  14. syyskuuta 2009 22:04

  ReplyDelete
 8. Kiitos emännälle joka järjesti kimppatilauksen, leimaismet ovat niiiiiin ihania, kokeilemaan pääsen kunhan saan sitä mounttia.... vai miten se kirjoitetaan =)

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.