Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Sunday, 15 May 2016

Kevättä kaikkien mieliin

Surullisena tänä aamuna lukenut FB ryhmässä kortteilijakolleegan kirjoitusta.Miksi ihmisillä on halu vahingoittaa toista ihmistä sanoin.
Miksi olla kateellinen toiselle ihmiselle hänen taidoistaan.
Jos olet kateellinen toiselle ihmisille jostakin hänen eläämäänsä kuuluvasta niin oletko myös kateellinen siitä muusta josta et tiedä.

Usealla luovala ihmisellä on ollut hyvin vaikeaa herkkyytensä kanssa koska se herkkyys on niin kirous kuin lahja.
Toisilla se on musiikaalinen korva väärin soitettu sointu särkee korvaa..
Minulla taas näin käy värien kanssa ,

Minulla ei ole muuta kuin tämä askartelu .Se on minulle henkireikä ja voimaannuttava asia.
Sillä selviän päivästä toiseen .En tiedä jos ei sitä olisi mitä muuta olisi..En ole musikaalisesti lahjakas.Olen onneton lukija koska lukihäiriö on ollut yksi peritty juttu niinkuin taiteellisuus.

Elän tässä päivässä koska en huomisesta tiedä.Jossakin vaiheessa tulee hetki kun en voi enää tehdä ,mutta siihen asti rakkaudesta käsillä tekemiseen,rakkaudesta väreihin rakkaudesta elämään.5 comments:

 1. Ihana kortti ja jatketaan edelleen askartelua , kaikkea hyvää sinulle.

  ReplyDelete
 2. Aurinkoa päiviisi!
  Korttisi ovat kaikki niin kauniita ja taitavasti tehtyjä. Ilkeilijät vaan omaa pahaa oloa muihin kohdistaa. Kun jaksaisi olla välittämättä, aina ei vaan jaksa.Voimia sinulle! <3

  ReplyDelete
 3. Olet taitava ja korttisi ovat kaikki niin kauniita!
  Aurinkoa päiviisi!

  ReplyDelete
 4. Upea kortti ja niin taitavasti tehty,oletkin alkanut runsaasti laittamaan kaikkea ihanuuksia.
  Minulla oli ja kait on vieläkin joku kerta runsaudella värkättyjä kortteja,nykyään hiukan yksinkertaisia,koska kun alat tekemään niin sanottuja runsaus:)kortteja niin minulla ainakin menee tuhottamasti aikaa yhteen korttiin.Aika ei vaan ole riittänyt.Tarkoittaako kirjoitus sinun korttien "mollaamista"pahan mielen tuottamista vai jonkun muun?Tyhmä kun en oikein ymmärrä mistä on kysymys.Mä olen aika vähän facessa ja yleensäkkin todella huonosti otan osaa mihinkään keskusteluihin.Olen kait niin arka vai?Itse sain kerran palautteena,että korttini oli ylivalottunut,totta olikin sillä salamaa piti käyttää meidän pimeyden keskellä.Vastasin kyllä noilla sanoilla hänelle ja pyysin oikein anteeksi sekä odottaamaan kuhan Suomeen tulee kesä:)Kaikkea hyvää sinulle<3

  ReplyDelete
 5. Tuo kirjoutus oli omaa kirjoitusterapiaa .Olin pahoillani toista kortteilijaa kohdanneesta loanheitosta.Meitä on niin joka lähtöön.Itte ei tulisi mieleenkään haukkua Facessa ketään varsinkaan yksityisviestillä.Ja kun kyseessä vielä ihminen jonka tiedän auttaneen minua ja monta muutakin kortteilun alussa.Sinulta kanssa olen saanut paljon apuja .En olisi varmaan muuten noihin ulkomaisiin haasteisiin uskaltanut lähteä.Juu totta kyllä noihin saa kulumaan aikaa .Toi tuli suhteellisen nopeasti samana päivänä kun näin kuvan niin se tuli heti silmien eteen toi millasen teen.Joskus jotakin korttia vääntää 3 päivääkin.Siksi välillä teen yksinkertaisempaakin .Ja totta toi salama syö kaiken valon korteista.En käytä koskaan salamaa .Yritän kuvata päiväaikaa ja sitten kuvankäsittelyllä lisätä valoa..Valkoinen paperi kortin alla heijastaa hieman valoa ja auttaa kuvaamisessa.Samoin Kaija jatketaan kortteilua iloisin mielin.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.