Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Saturday, 16 January 2010

Eilen kuvattu takapihan omenapuun vieraita.


4 comments:

 1. Joo,vanhassa kotona lintulaudalla kävi kans paljon lintuvieraita.Monta vuotta meidän talvisia vieraita oli parvi värikkäitä tiklejä. Ne piti ihan älytöntä meteliä,mutta kyllä olivat kauniita pikkupeippoja...
  - IsoMies :) -

  ReplyDelete
 2. Teillä kanssa pitkäpötkö huvennut, tikka pysyy hyvin tuossa pitkän mallisessa, meille ei muita enää hankitakkaan. Pikkukavereitakin ollut liikkeellä.

  ReplyDelete
 3. Kuhina käy ruokintapaikoilla nyt!
  Meillä käy tuo samaisen tikkalajin edustaja, mutta se reppana on saanut varmaan jonkin nokisumun päällensä, kauttaaltaan surkean lian peitossa.
  Viikolla sain kameraan tallennettua, kun pöllö eksyi myös syömään laudalta -en koskaan ole omin silmin moista nähnyt, mutta nyt onnistuin saamaan pari valokuvaakin. Lienee ollut pikkulintu jahdissa aitiopaikalla:)

  ReplyDelete
 4. Heips! Olipa kiva löytää uusi blogi,kiitos sinulle,tulin ihastelemaan sinun sivujasi,ja kaikkea kivaa täältä löytyikin...ihanat lintu kuvat,kiva tuo tikka kun kävi vierasilla,kuule meillä käy harakat viemässä kaikki pikkulintujen eväät..ja meikä ei oikee tykkää kun haluaisin niitä pikkulintuja syöttää. Ja olet moni taituri kauniita kortteja olet tehnyt...kiva kun osallistuit arvontaani,pidetää peukkuja!

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.