Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Friday, 18 December 2009

TerveydestäOlen saanut joululahjan,Jouduin Mammografian kaut ta jatkotutkimuksiin,mutta kyhmy osoittautui vaarattomaksi .Jippii ette usko mikä onni !
Eilen sitten joulusiivousta ja muksujen kanssa jouluostoksilla.Selkä väsyi tietty kesken ja kävely oli tuskaa ,mutta niin hyvä mieli että pahimmat pelot väistyi.
Taistelen ennemmim näitten tuttujen kumppanien kanssaAstman,fibron ja selkävian.En mene pakkasella ulos vältän tunnekuohuja ,saunon päivväsellä ,yritän lepuuttaa selkää kyllä tämä tästä kunhan ei kukaan leikkele miuta.

7 comments:

 1. Hienon joulukortin olet tehnyt. Upeaa että tutkimuksessa oli kaikki hyvin. Oikein mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa sinne!

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon (saman läpi käynyt) hyvin päättyi- vaikka kyllä se vaan pistää ajattelemaan! Voimia ja hyviä joulunalus päiviä!!

  ReplyDelete
 3. Kiitokset!!
  Kyllä pisti miettiin miulla yksi tuttu joka jäi äidistään siskonsa orvoksi syövän takia.Tietty sitä lapset mielessä tämmösten kanssa.Mies kävi joululounaalla ja sai joululahjaksi lomautuspaperin ,jatkuut kevään.Nyt vaan hyviä hermoja ja säästävinkit kunniaan.
  Hyvää ja parempaa uutta vuotta 2010 ja rauhallista joulua.

  ReplyDelete
 4. Onnea, samankokenut + kaksi kaveria jo menettänyt, nyt vaan iloista joulua;-))m

  ReplyDelete
 5. Hyvä hyvä; yksi murhe vähemmän. Hyvää joulun aikaa!

  ReplyDelete
 6. such a beautiful rustic feeling card, perfect for christmas...Have a wonderful Christmas and thank you for taking the time to follow my blog
  Mina xxx

  ReplyDelete
 7. Hei

  Hienon joululahjan sait eli nuo hyvät uutiset. Hyvää joulua.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.