Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Wednesday, 25 February 2009

Kierrätys jatkuu!!
Kun tossa kirjassa riittää sivuja ,jaa tästä kortista unta näin,oli pakko yöllä alkaa tekeen kun vielä muisti unen.
Pohjalla tav.luonnonv.kartonkia sitten hyödynnetty kirjan sivun reunaa,päällä fiskarsilla leikeltyy tapettia,taas kirjansivuu jossa ruskeelle leimattu kiemurakuvio.
Retrokukka vähän muotoiltu orvokiksi,huom..hakit terälehden reunoissa.Löytynyt nappi  ja Sarah Kayn ihana: little help Margot.Väritetty chalkseilla leimasin ruskealle kartongille kierrätyspussista olisi voinut olla hiukan vaaleampi sävyinen,ruskea leimaväri vähän hukkuu.Tähän tykästyin itse,ruskee se väri mitä en oo aikaisemmin paljon käyttänyt.Nyt taisi alkaa ruskea kausi kun tuota kirjaa riittää tuhottavaksi.
    Bisse 

2 comments:

 1. Aivan ihanan suloinen kortti! Hyvältä näyttää tuo orvokki!
  Kysyit alkoholimusteista, minulla on tuota Tim Holz adirondack merkkistä alkoholimustetta -en ole törmännyt muihin merkkeihin.
  Itse ostin askartelupuoti Piasta, mutta samaa näyttävät olevan finnstamperilla ja oliko se kirjokkaassakin vielä (googlella löytyy).

  Jos tilaat, niin kannattaa miettiä värit niin, että saat sekoitettua kivoja uusia värejä, ei tarvitse sitten valmiina ostaa kaikkia värejä.

  ReplyDelete
 2. Kiitokset neuvoista,itte en oisi oivaltanutkaan tuota,tietty sekoittamalla saa lisää värejä. Kirjokkaasta en ookaan tajunnut katsoa ,muut jo käyty läpi.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.