Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Thursday, 26 February 2009

Ihana uusi pohja


 Kiitokset ohjeista ja neuvoista löysin ihan omannäköisen pohjan täältä  http://pueblogisi.blogspot.com/  siellä aivan ihania malleja .Tuohon osoite tekstin taa liitin oman valokuvan viimekesänä kukkineista kelloköynnöksista.Tykkään niistä ja nyt ensimmäistä kertaa omat siemenistä laitetut kasvit kukkivat,pihamme varjoinen joten kukkiminen ei aina onnistu.Mutta valkoiset kukkivat lilat eivät vaikka edellytykset samanlaiset.Olen kukkahullu tykkään kun kesällä on kukkia piha täynnä,mutta katsotaan saanko tänä keväänä laitettua kuinka paljon siemeniä itämään.Viime kesä niin kiireinen että puutarha vähän kärsi ja syksyllä en kerennyt edes daalioiden juuria pelastamaan..

2 comments:

  1. Ihanan keväinen tunnelma sinulla on täällä. Ja kauniita kortteja teet!

    ReplyDelete
  2. Ihanan raikas tämä omenankukka pohja,melkein tuoksun tuntee!!:) Vaikea valita siellä on tosiaan niin paljon ihania! mutta voihan niitä vaihtaa vaikka päivittäin ,ninkuin omia vaatteitaan ;))

    ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.