Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Thursday, 4 September 2014

Ikävääkin ikävämpi uutinen

Todella ikävä uutinen putosi tajuntaani tänään..Paperilla -lehti lopettaa kannattamattomana

Hei ystävät!

Valitettavasti joudun ilmoittamaan, että Paperilla –lehden julkaiseminen joudutaan lopettamaan kannattamattomana. Lehteä lähdettiin tekemään rakkaudesta paperiaskartelua kohtaan ja halusta jakaa intoa ja inspiraatiota muille harrastajille.

Valitettavasti lehti ei kerännyt riittävästi tilaajia tai mainostajia, jotta sen painokulut olisi voitu kattaa. Joudummekin raskain mielin ilmoittamaan, ettei lehteä pystytä enää tekemään.

Lehteä on tehty talkoovoimin, tekemisen ilosta, mutta painaminen, postittaminen ja tilausten hallinta on kaikki maksanut. Valitettavasti emme saa näitä kuluja katettua.

Joulun Ihana –lehdessä tulee olemaan Paperilla extra, joka lähetetään kaikille tilaajille. Tilaajan on myös mahdollista saada rahat takaisin. Pyydänkin teitä ottamaan yhteyttä paperilla@inspia.fi kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä.

Lämmin kiitos kaikille lehden tilaajille, lukijoille, mutta ennen kaikkea kaikille niille lahjakkaille ja innostaville suomalaisille askartelijoille, jotka halusivat olla mukana tekemässä lehteä ja jakamassa inspiraatiota kanssamme!

Paperilla jatkaa elämäänsä blogina, jossa inspiroidutaan ja jaetaan ideoita entiseen malliin.


Kiitos kaikille vielä kerran, oli ilo tehdä tätä kanssanne!

1 comment:

  1. Kiitos tuestasi, vaikka uutinen onkin ikävä, niin askartelusilti jatkuu, eikö niin?

    ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.