Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Sunday, 1 December 2013

Ensimmäinen adventti

Ensimmäinen adventti ja meillä on lunta .Tykään valkeasta joulusta ja on vähän valoisampaa kun on lunta maassa.Ja rakastan kynttilälyhtyjä  pakko tunnustaa.
Tytöt rakentavat juuri piparkakkutaloa ja minun pitäisi tehdä kortteja,mutta blogia ajattelia ainakin yrittää päivittää kun oon jo monta tuntia siirtännyt kuvia.
Yksi mistä en tykkää on tää että myrskytuhoja edelleen korkaamatta.Pakko varmaan ottaa kuluttaja-asiamieheen yhteyttä ja kysyä  mikä on tälläinen  tilanne ja miten täsä vois  saada korvauksia.Olen joutunut linja-autolla kulkemaan kirkolle jossa netti toimii.
Meillä on ulkoanteenni muttei tarpeeksi korkealla joten ei ota tuolta kauemmasta mastosta linkkiä kun asutaan laaksossa.
Mutta yritetään nyt kirjoittaa  näistä eko-askarteluista..
Mie oon kierrättäjä henkeen ja vereen..
Tylsää heittää pois sellasta josta voi vähän työstämällä tehdä jotain esim.kortteja tai rasioita..
Lisäys siis ensiksi hylsy  leikataan halki pituus suunnassa ja sitten kostutetaan sumuttamalla vettä tai mistiä.Kostutettu Talouspaperirulla kohokuvioidaan ja revitään ne reunat  jotka haluat .Kosteana tuota helppo repiä.
.Kuivatus ja akryylimaalilla valkoisella korostetaan kohotetut alueet .Kimalleliimaa myös lisäsit tuohon
Kakkupaperi pikkuinen pitsiä kultanauhaa ja irtolukkasista koottu kukkanen.Enkelikuvat  myös tuo taustapaperi mitä pikkuisen ylälaidassa pilkistää on MME lehtiöstä Vintage Christmas löytyvät täältä .Tuo on tollanen usean laikkuu-arkin setti ja tää nimeltään Angel words.

Kas  tässä toinen kortti samoilla enkelikuvilla.Siinä taustapaperit tuolta.Eli ihan arkki kerralaan voi valita lehtiötä en nyt onnistunut löytämääm olisiko loppunut.

Mutta tuota talouspaperirullan työstettyä materiaalia oli vielä käljellä koten tein vielä tagin ja päällystin rasian.
Rasian päällystykseen nväjän turhan paksua kansi  menee turhan tiukasti kiinni.
Mutta kohtajan tyhjenee lahlapaperirullat koiden hylsut ovat ohuempaa ekopaperia.Siitä saakin todella upeaa materiaalia kohokuvioiden ja maalaten .Kun olisi hyvä valkoinen leimasinmuste ,mutten ole onnistinut löytämääm.Noi pari mitä mulla on ei peitä tarpeeksi ollenkaan koten maali ainit vaihtoehto.'Uässä kaikiki mihin tuota materiaalia käytin ja huom..näihin siis riitti 1 talouspaperirullan hylsy
Rasian reunassa washiteippi .ostettu Lappeenrannan reissulla Askaretasta.Ja vielä kuva tagista.


Tuo kuusi on ensin stanssattu akvarellilehtiön takakannesta ja sitten nuottipaperista  liimattu yhteen ja musteutus ja koholakkaa päälle.kakkupaperinpala ,pitsiä paperikukkaa ja lumihiutale stanssattu ja kimalleliimaa..
Mitään ei kannata heittää haaskiin sano jo isävainaa.

kirjoitti:Bisse

1 comment:

  1. Voi että! Kyllä on kauniita kortteja! Ja kyllä, totta turiset! Mitään ei kannattaisi heittää pois, jos vaan saa nopeasti tuotettua jotain uutta, ettei jää nurkkiin lojumaan. Minusta on aivan mahtavaa kun keksii jollekin "roskalle" uuden elämän!

    ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.