Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Thursday, 14 July 2011

Lahjarasioita

Tyttöllä oli kavereitten rippijuhlia kolmin kappalein samana sunnuntaina.Korut ostettiin lahjaksi .Äidin tekemät kortit oli jo valittu ja kortteihin piti tehdä sopivat rasiat.Ihan ekopahvia Ja Scor-pal lauta .Ekakertaa pääsin kokeileen Tuota Timpankukkastanssia ja ihana on jos tykkää itte tehdä kukkia.Ostin jokin aika sitten Purppurataivaasta(joka on mielikauppojani taaskin nopea toimitus)Lävistinsetin oli viellä tarjouksessa jolla saa kaksi lähekkäistä pientä reikää.tarkoituksena tehdä pahvista ja kuviopaperista nappeja.Tässä niitä nappeja nyt on..

3 comments:

 1. Tosi kauniita rasioita <3
  Mä en ikinä löydä mitään hyviä ohjeita :/
  Voisitkohan sä laittaa näiden ohjeen mulle vaikka feissarin viesteihin?
  Tarttis tehdä eri kokoja ja korkeuksia, mutta oon jotenki ihan tumpelo se MS-laudan kanssa...

  Jos vaan viitsit joku päivä laittaa, niin kiitollinen olen jo etukäteen :)

  ReplyDelete
 2. Ihania rasioita olet tehnyt...kerrotko mitä on tuo aine ,jota olet laittanut esim.tuohon valkoiseen perhosen päälle.On niin upean näköinen perhonen :)

  ReplyDelete
 3. Kiitokset keksin käyttää noita wellumpapereita näihin perhosiin tuo tollanen melkein läpinäkyvä.Sitten siihen hankasin Aleenes :trua snow:ta ja Snow-texiä ja iiriskimalletta glossyllä vielä kiinnitin..

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.