Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Wednesday, 25 May 2011

Blogiystävälle kortti

Anelmalle kortti kun hänellä oli syntymäpäivä ja nyt saanut kortin.Teimme tilauksen tuonne Fynky Kitsiin mutta jäimme ilman tilaamaamme stanssia.Onneksi Annemariitta riensi auttamaan saimme oikean stanssin ja vähän muutakin.Meinasi kärsivällisyys mennä kun monien meilejen jälkeen selvisi että stanssi oli lähetetty erikseen ja kodonnut postissa.

3 comments:

 1. Kiitos sinulle vielä kultainen Bisse..oli mielenkiintoista tilata kanssasi:))
  Loppu hyvin -kaikki hyvin--eikö vaan-kortti on aivan ihana livenä..kin---

  ReplyDelete
 2. Joo oli tuo mielenkiintoista kaikki mahdollinen vastatuuli vastassa,mutta voitto kotiin.Aina pientä jännäystä näissä ulkomaankaupoissa.Paras tilaus jonka lokakuussa tilasin jouluksi Englannista tuli tammikuun loppupuolella kierrettyääm Tansanian kautta??

  ReplyDelete
 3. Hih, tämä kortti on kyllä makee :) Kuvassa on tosi menevän näköinen rouvashenkilö :). Mie aina hämmästelen teitä korttien tekijöitä, jotta teiltä on pakko löytyä megapaljon kärsivällisyyttä, että jaksatte tehdä niin pikkutakkoja kortteja.Syvä kunnioitus teille kortintekijöille!

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.