Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Friday, 24 July 2009

Tunnustus


Kiitokset Päivi (Kissanpäiviä kortit blogi)ihanaa saada tälläisiä tunnustuksia.Nyt en kerkeä tätä ilmoittelenaan eteempäin,saunomaan hoppu.
Mutta mainitaampa Loreal blondi jolla pirteä ilme blogissa.
An jolla silmänruokaa ihanat väritykset ja blogin ilme vaihtuu aina upeammaksi.Katinkolo upeita kortteja ja ideoita.Tuulis ajankohtaisia linkkejä ja ideoita.Tietty vielä nurkkaanajettu pitkiä postauksia ohjeita tekniikoita.
Lisätään kun kotiudun saunareissulta...Joopa joo alkoi nuorempi tyttö oksennus session toivottavasti löydätte tunnustukset täältä.Äiti painuu hoivaamaan potilasta.

5 comments:

 1. Luin tuota ja kuuntelin kun isäntä kuorssaa sohvalla.. piti lukea ihan kaksi kertaa, että siellä on tosiaan minun nimi mainittuna :D

  ReplyDelete
 2. Kiitos, kiitos!! Olen aivan sanaton kauniista sanoistasi! Sanomattakin on selvää, että haluan antaa tämän sinulle takaisin!

  ReplyDelete
 3. Hei!
  Kiva kun löysit sivuni. :)

  Säästökareja löytyy ainakin Hämeenlinnasta useampi, sekä Riihimäellä, Launosissa ja Hyvinkäällä. Tietääkseni muualla ei ole.

  Nettikauppaa eivät tee. Lisää infoa löytyy heidän kotisivuiltaan. http://www.saastokarit.fi/

  ReplyDelete
 4. Kiitos kaunis sinulle--tämä piristääkin oloani!Sinulle haluan tämän myös antaa-piipahtelen täällä aika useinkin :))
  Nyt hyvää yötä!

  ReplyDelete
 5. Kiitos ja kumarrus! On aina mukava saada tunnustuksia.
  Toivottavasti tapaillaan joskus vaikkapa kortteilu merkeissä taas... :)

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.