Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Wednesday, 3 June 2009

Kysely Big Shot /GuttlebugKyselisin kanssaaskarteliat teiltä kumpi parempi Big Shot vai Guttlebug.Minulla tuollanen Sizzix orginaali ihan se punainen ,mutta ei leikkaa kaikkea ja kohokuvion keskellä alue joka sileä?
Mitkä ovat kyseistel laitteiden edut ja huonot puolet.

9 comments:

 1. This is so sweet! I love your stamps, and the embossed background looks wonderful!!

  ReplyDelete
 2. Ihana maalaistunnelmainen kortti!Mahtavan hieno kuva ja juuri siihen sopivat paperit.En valitettavasti osaa neuvoa tuossa työvälineasiassa,itse juuri painin samojen kysymysten kanssa,kun en omista vielä minkäänlaista "askartelukonetta"..

  ReplyDelete
 3. This is lovely such a sweet card dear

  ReplyDelete
 4. Mulla on käytössä Cuttlebug ja tietysti puhun sen puolesta:) Olen ollut reilun vuoden sen onnellinen omistaja, enkä kadu pätkääkään. Totta puhuakseni en ole mitään huonoja puolia siitä löytänyt, mekaaninen ja hyvä laite se on!Uskon kuitenkin, että ne jotka BigShotin omistaa puhuvat siitä samalla lailla, joten vaikean valinnan edessä olet.

  ReplyDelete
 5. itsellä on toi cuttlebug mut jos nyt ostaisin varmaan ostaisin siissixsin kun on leveämpi ja leikkaa enemmän erilaisia stansseja. mut sehän on makuasia. kivan kesäinen kortti!

  ReplyDelete
 6. Kysymykseesi vastaten, en vaihtaisi bigshottia:)
  Kysyit tuosta hauva kuvasta, omani ovat 3d kuvia, mutta noita on leimakuvanakin ainakin täällä:
  http://www.theglitterpot.co.uk/scripts/prodView.asp?idproduct=13431

  ReplyDelete
 7. Hei heti tulin tänne kun löysin tien.Ihana tuo kortti .Binulla on Guttlebuggi muista ei ole kokemusta olen kyllä vähän toivonut ,että saisi stanssattua leveämpiä juttuja ainakin nämä kuviointi taskut on minusta c6 kortteihin suunniteltuja ja nyt tehdään paljon näitä neliökortteja.Sitten huonopuoli on että ei saa tehdä myyntiin sillä tai siis myytävissä korteissa käyttää kuvioita tai pitikö se nyt ilmoittaa kortin takana jos on käyttänyt en nyt ihan muista kuinka oli tarkalleen omani olin jo ostanut silloin ja se lätsäytti innostukseni nollaan siihen värkkiin.Ostin sitten toisen merkkisiä stansseja ja sillä kiertänyt sääntöä.Muuten kortin takana on sellainen litania nimiä ,että ei kehtaa enään myydäkkään.Suoraan sanottuna en tiedä olisinko edes ostanut koko Guttlea jos olisin tiennyt näistä tekijän oikeuksista joista en tiedä kyllä oikein vieläkään mutta näin olen antanut itseni ymmärtää kun olen lukenut juttuja tästä.

  ReplyDelete
 8. Kaunis lehmäkortti kivan näköiset taustapaperit. Leimakuva on kauniisti väritetty. Paranemista sinulle selkäsi kanssa.

  ReplyDelete
 9. Kiitokset kommenteista,kyllä tää big shottiin taitaa kääntyä,ennen olin tuon toisen kannalla.Simpeleellä Taavan konetta kokeillessa heräsi ajatus.Onhan miul ollunna tuo kampi sizzix mutta ei mikään nopia peli eikä sillä kaikki toimi.

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.