Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Wednesday, 7 January 2009

Kahvipapu heitti haasteella.
1. Link to the person who tagged you.
2. Post the rules on your blog.
3. Write six random things about yourself.
4. Tag six people at the end of your post and link to them.
5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
6. Let the tagger know when your entry is up

Jaa'a 6 sattumanvaraista asiaa itsestäni....:))

a)Olen koukussa lehmiin ja enkeleihin,se alkoi jo lapsena äiti kävi auttaas naapuria lehmien kanssa ja mie mukana.Yksi kesä meillä asu pakettiautossa lehmävasikka,se oli pakko antaa pois.Leimasimet on uusin keräilykohde,tosin oon aina tehnyt kortteja tekniikat vaan vaihtunu vuosien myötä.Musiikkia ilman en jaksaisi olla,silloinkun olin todella maassa tajusin jälkeenpäin ettei ees musiikki koskettanut. 

b)  B niinkuin bissecat lapsena se oli Birkissa yksi monista lempinimistä.Kissat ovat vieneet syd ämmen vaikka pidin pitkään itseäni koiraihmisenä.Tosin olen eläinrakas tosin käärmettä en ehkä haluisi,mutta kesurottakin on ihan kiva lemmikki kerrostalossa.Meillä tällä hetkellä 1 koira 1 kissa 2 kaniherraa.

c) Haluaisin asua italiassa tai Kroatiassa(aikas lailla lähellä Italiaa)Lääkärikin suosittelee,mutta mun rakasta ei saa ulkomaille mikään.Olen asunut Lappeenrannassa,Helsingissä ja vuodesta -95 Ruokolahdella.Ja asettunut nyt ulkomaille Utulaan.
d) Olen asunut kerrostalossa Helsingissä,Lappeenrannassa,etelä Italiassa ja Unkarissa ja jos kerrostalossa olisi pakko asua valitsisin nuo kaksi viimeistä maata,koska siellä kerrostalo elää,elikkä naapurikin saa kuulua ja  ainakin moikataan rapussa jos ei muuta. 
e) Rakastan kevättä ja kesää,ihanaa kun saa laittaa siemenet multaan ja perata kukkapenkkiä,kasvatan oikeastaan vain kukkia ,tomaattia,ja kesäkurpitsaa omiksi tarpeiksi.Kesän voisin viettää ulkona,talvella hiukka vaikeempaa kun astma ja fibro,tosin pari vuotta sitten leikattiin polvi toistamiseen nyt olen päässyt taas hiihtämään,leudolla pakkasella ihana hiihtää luonnossa.
f) Vihaan ja pelkään ampiaisia ja hämähäkkejä.Olen nääs allerginen amppareille ja juoksen ja kiljun niitä karkuun,ne jotenkin aina löytää just meikäläisen.Hämähäkki yök!!kaikki inhottavia varsinkin se pitkäjalkainen lukki.Silittäminen kans inhokkisarjan kärjessä,selkä alkaa usein vihmoo just kun silittämistä tiedossa.
 Tälläistää tuli mieleheni kello on seitsemän illalla ja taidan laittaa haasteen eteenpäin.Annalle,Myylle,Piialle  ja Aijalle

2 comments:

  1. Hei kiitti haasteesta:) tämä pitää ottaa vastaan jossain vaiheessa;)

    ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.