Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Monday, 25 November 2013

Jo Joulupukki lähtöön valmistuu

Pääsin esittelemään ihania uusia tuotteita Slöjd-Detaljer:ilta.Ja tämä joulupukki poroineen on niin nostalginen ja käy niin  hyvin vintagetyyliin,mutta myös muutenkin .Tässä kolme korttia aluksi näitä pukkeja kyllä lisääkin tulossa.
Tämä leimasin on nimeltään tonttu reessä ja löytyy tuosta kohtaa .Siinä kuvassa ihana joulumaisema ,mutta valikossa lisää ihania leimasimia.
Viime jouluna kysyttiin myyjäisissä kovasti myös ruotsinkielisellä joulutoivotuksella kortteja .Ja tänä vuonna sattumalta löysinkin sellaisen Huutonetistä.
Tässä väritys ihan Promarkker tusseilla ,koristeet itsetehtyjä. Paperit  Slöjd-Detaljer:ilta.MyMindseye paperikko Vintage Christmas.Täytyy sanoa ettei tuossa paperikossa ole yhtään "turhaa paperia"nämä kaikki sointuvat toisiinsa täydellisesti.Tuossa nuo paperisilputkin käytetty oikealla reunassa.
Kuuset leikattu MD  joulukuusistanssilla puupahvista ja päällystetty nuottipaperilla ja mustetta reunoihin.

Ja sitten toinen kortti

Tässä väritys kanssa Promarkkereilla .Paperit MyMindseye paperikko Vintage Christmas.Ainakin yksittäisiä arkkeja vielä tästä saatavilla.
Uudenlainen leimasinkahva  johon saa hyvän otteen helpottaa siistiä leimausta.
Ja vielä kraftkartongille Prismoilla väritetty kortti
Kummasti tuo joulunpunainen vallitsee kaikissa korteissa.
Pakko mainostaa kaikille askartelukavereille 29.11 Black Friday ja niin myös Slöjd-Detaljer:ilta.
Ja joulukalenteri avautii 1.12 kivoja tarjouksia ym.
Ja eikä siinä vielä kaikki kun tilaat vähintään 60 eiron edestä joulu-tai pääluettelosta emmem 13.12 saat erikoisalennulsen 15 % ..Tärkeää että  ilmoitat tarhouskoodin IPP13 tilauksesi yhteydessä.
Taitaa lähteä tilausta nää  Slöjd-Detaljer:in omat leimasimet todella hyvän laatuisia kumisia ja valmiiksi mointattuja.
Toivottavasti saitte näistä ideaa joulukortteihin.
Kirjoitti:Bisse

1 comment:

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.