Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Tuesday, 2 March 2010

Postin tuomaa


Aina välillä tulee tälläisiä erittäin kovaonnisia kirjeitä.Kiitoksia laitoin lähettäjälle joka oli vielä leimat laittanut huolellisesti minigrip pussiin,olisivat muuten leimat saaneet kyytiä.

3 comments:

  1. Mietippä, mun verokortti tuli postista ton näköseä...onneksi sun leimat säästyivät!

    ReplyDelete
  2. On lähettäjä ollut fiksu pakatessaan leimasimet hyvin:) Toisaalta on Postiakin kiiteltävä, että myöntävät heillä tapahtuneen kirjekuoren rikkoutumisen kirjekoneella olleen häiriön vuoksi. Yleensä kun kukaan ei halua myöntää tehneensä mitään väärin, vaan yritetään väistellä vastuuta.

    ReplyDelete
  3. Joo kyllä tuo huolellinen pakkaaminen auttaa vvälillä tulee sellasia kirjeitä ettei tiedä mitä niille on tapahtunnu näyttäät jyrän alle jääneiltä.Tässä kyllä kiva että posti länttäs tuon lapun mukaan ja tunnusti.joulukuun alussa viimevuonna ostin askartelukirpparilta ihanan leiman ,mutta nyyh hävisi salaperäisesti sen kohtaloa ei edes posti etsinnöistä huolimatta saanut selville.Lähetetty oli ja onneksi lähettäjä uskoi ettei tullut perille.

    ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.