Total Pageviews

Olet lämpimästi tervetullut.Jos olet kiinnostunut jostain tekemästäni kortista tai muusta kädentyöstä ota yhteyttä bissecat@hotmail.com

Followers

Thursday, 30 July 2009

Tunnustus


Ihana Rakastan keijuja, enkeleitä ja lehmiä .En aseta niitä mihinkään järjestykseen tässä ,kaikki yhtä kauniita,en kerta kaikkiaan voi vastustaa lehmän silmien lämpöä ja kauneutta.Keijussa herkkyys ja viattomuus ja enkelin puhtaus ja lämpö.
Olipa pitkä alkukirjoitus kiitokset Katinkolon Kati tästä ihanasta tunnustuksesta,kuvana juuri mielikuviani keijuista.Piristi päivää eilen sain niin kovan iskun päähäni, että aamu alkoi pahoinvoinnilla päänsäryllä ja huimauksella.Tapani mukaan en mennyt lääkäriin ,olen lepäillyt koko päivän jos ei pyykinpesua ja yöpyjien neuvomista lasketa.Illalla muuten helpottaa paitsi että kupoli kuumottaa.Kiinteistö päällikölle kyllä sain soitettua missä tämä tapahtui että laittaa vähän paremmin varoituksia.Vaarallisia nämä reissut pois kotoa.Tässä ihana tunnustus Jonka laitan Katille takaisin ja Marikalle ja Merkkarille ja Anelmalle ja Aarremaan Anskulle.

5 comments:

 1. Kaunis kiitos ,nyt voi mennä hyvällä mielellä nukkumaan--näkee varmasti kauniita unia-sinulle myös tämä halausten kera minulta!

  ReplyDelete
 2. Voi kuinka kaunis keijutunnustus. Kiitos olipa ihana yllätys heti aamutuimaan :) Täytyykin heti laittaa tämä eteenpäin ja tietenkin myös takaisin sinulle :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos kovasti tästä harvinaisen kauniista tunnustuksesta.Oikein on ihana ja sydäntä lämmittävä..Taas jaksaa paremmin vääntää kortteja ja blogittaa niitä.Haluan ojentaa tämän myös sinulle ja ihanalle blogillesi takaisin!

  ReplyDelete
 4. Aurinkoinen kiitos ihanasta tunnustuksesta!
  Nämä piristävät päivää!

  Aurinkoista viikonloppua!

  ReplyDelete
 5. Kiitokset teille ihanat ystävät!

  ReplyDelete

Kiitos että ilahdutat minua kommentilla.